Огляд Radiomaster TX12 ELRS - Fpv World
BlogОгляд Radiomaster TX12 ELRS

Огляд радіоапаратури Radiomaster TX12 ELRS

. Вітаємо! Сьогодні на повістці дня встала апаратура: Пульт керування RadioMaster Tx12 MK II ELRS.


Багато років тому компанія RadioMaster поставила собі за мету створити найкращу компактну радіостанцію в своєму класі.
Radiomaster TX12 ELRS стала ідеальним продуктом для пілотів, які шукають потужну, надійну і нескінченно модернізовану радіостанцію з відкритим вихідним кодом у невеликому форм-факторі.

Працюючи зі спільнотою любителів радіокерованих систем та партнерами з відкритим вихідним кодом, RadioMaster з гордістю представляє TX12 MKII, провідну компактну радіостанцію в своєму класі, з оновленою ергономікою, апаратним та програмним забезпеченням.

Radiomaster TX12

Операційна система EdgeTX

На RadioMaster TX12 ELRS MKII попередньо встановлена операційна система EdgeTX, яка має найсучасніше програмне забезпечення, що постійно розвивається і вдосконалюється. RadioMaster тісно співпрацює з командою EdgeTX для розробки функцій і оптимізації роботи користувачів. Компанія планує продовжувати робити внесок і підтримувати такі проекти, як EdgeTX, забезпечуючи розвиток концепції відкритих стандартів.

Radiomaster TX12

В перших версіях Radiomaster TX12 був вбудований мультипротокольний модуль 4 in 1. Зазвичай протоколами, які містив в собі мультипротокольний модуль 4 in 1 мало хто користувався, тому, коли був створений відкритий ресурс радіозв’язку ExpressLRS, фірма Radiomaster почала встановлювати цю систему у свої радіоапаратури, зокрема в Radiomaster TX12.

 

Варто зазначити, що в апаратурі встановлений радіомодуль частотою 2.4 gHz. Саме це стає проблемою багатьох новачків, які намагаються підключити BNF дрони до апаратури і зазнають невдач. Справа в тому, що в 90% BNF дронів встановлений радіоприймач ExpressLRS частотою 868 – 915 mHz. Вирішення проблеми дуже просте: встановлюється зовнішній радіомодуль Передавач (TX) Radiomaster Bandit MICRO EXPRESSLRS 1W, або ж завчасно розглядати покупку дрону з частотою 2.4gHz.

Radiomaster TX12